image

Όροι Χρήσης


ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα ιστοσελίδα vresmybusiness.gr ανήκει στην ατομική επιχείρηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξούδη η οποία εδρεύει στην Αθήνα. τηλ: 6982905450 , e-mail : info@vresmybusiness.gr

Οι αναφερόμενοι στο παρόν όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για τη χρήση  της ιστοσελίδας μας και την αξιοποίηση των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών. Παρακαλείσθε να προβείτε σε προσεκτική ανάγνωση των όρων, καθώς η παραμονή στην ιστοσελίδα μας και η χρήση αυτής λογίζεται ως πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων εκ μέρους σας και με την περιήγησή σας δεσμεύεστε από όλους ανεξαιρέτως. Στην περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης μας παρακαλείσθε να μην συνεχίσετε την περιήγησή σας σε αυτή.

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται μόνο σε ενήλικα πρόσωπα και με την παραμονή σας σε αυτή και τη χρήση της δηλώνετε ότι είστε ενήλικος / υπό την επίβλεψη ενηλίκου.

  1. Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Α) Παρέχουμε σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις ποικίλων κλάδων τη δυνατότητα διαφήμισης μέσω της ιστοσελίδας μας. Εν συνεχεία θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, αποστέλλοντάς σας τη σύμβαση καταχώρησης με όλους τους ειδικότερους όρους και συμφωνίες. Εφόσον αποδεχθείτε τους όρους της σύμβασης αυτής και καταβάλετε το ανάλογο τίμημα για την παρεχόμενη υπηρεσία, θα προβούμε στη δημοσίευση των πλήρων στοιχείων της επιχείρησής σας στην παρούσα ιστοσελίδα μας για το αντίστοιχα προσυμφωνηθέν χρονικό διάστημα.

Β) Παράλληλα, σκοπός μας είναι μέσω της ιστοσελίδας μας να δημιουργηθεί ένα εύχρηστο και δυναμικό ευρετήριο παντός είδους επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Έτσι, παρέχουμε στους χρήστες της ιστοσελίδας μας τη δυνατότητα εξεύρεσης επαγγελματιών ποικίλων ειδικοτήτων, σε συνάρτηση με τη γεωγραφική περιοχή που τους ενδιαφέρει. Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας μόνο το συγκεκριμένο ευρετήριο θα μπορούν εύκολα να έρθουν σε επικοινωνία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες της επιλογής τους. Η υπηρεσία αυτή για τους χρήστες παρέχεται δωρεάν.

  1. Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ιδίως δε οι διακριτικοί τίτλοι, τα εμπορικά σήματα, τα γραφικά και η διάταξη της ιστοσελίδας, αποτελούν προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας και προστατεύεται από την κείμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η χρήση του περιεχομένου μας επιτρέπεται αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή εκμετάλλευση οποιουδήποτε τμήματος ή περιεχομένου της ιστοσελίδας μας χωρίς προγενέστερη έγγραφη άδειά μας προς τούτο. Επιπλέον, πριν τη δημοσίευση τυχόν λογότυπων, διακριτικών τίτλων, προϊόντων και φωτογραφιών των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων, οι επιχειρήσεις θα δηλώνουν γραπτά ότι αποτελούν προϊόν της πνευματικής και βιομηχανικής τους ιδιοκτησίας ή ότι έχουν λάβει νόμιμη άδεια χρήσης τους και ότι δεν έχουν παραβιαστεί δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και προσωπικών δεδομένων τρίτων.

  1. Προσωπικά Δεδομένα

Όσον αφορά στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ισχύει η πολιτική απορρήτου την οποία ακολουθούμε και στην οποία σας παραπέμπουμε για περαιτέρω πληροφορίες.

  1. Αποποίηση Ευθύνης

Η επιχείρησή μας ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με την ακρίβεια των αναγραφόμενων στοιχείων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων, τα οποία καταχωρούνται ακριβώς όπως δηλώνονται από τους ίδιους. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουμε σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Ο χρήστης/ επισκέπτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την επιλογή των επαγγελματιών με τους οποίους επιλέγει να συνεργαστεί. Δεν εγγυώμαστε και δεν φέρουμε ευθύνη για τα διαφημιζόμενα πρόσωπα και επιχειρήσεις και ουδόλως εμπλεκόμαστε σε οιαδήποτε απαίτηση (αστική, ποινική ή οποιαδήποτε άλλη) ή ζημία (οποιασδήποτε φύσεως) τυχόν προκύψει από τη σχέση μεταξύ χρηστών της ιστοσελίδας μας και διαφημιζόμενων από εμάς επαγγελματιών/επιχειρήσεων.

  1. Εξωτερικό Περιεχόμενο – Σύνδεσμοι Τρίτων Μερών

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους οι οποίοι σας ανακατευθύνουν σε ιστοσελίδες τρίτων, για το περιεχόμενο των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Η μετάβασή σας στις εν λόγω ιστοσελίδες γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Οι ιστοσελίδες αυτές δεν ελέγχονται από εμάς και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενό τους.

  1. Ασφάλεια και Σταθερότητα δικτύου

Έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα προκειμένου να σας παρέχουμε τις βέλτιστες υπηρεσίες. Στα πλαίσια αυτά, φροντίζουμε για την τεχνική αρτιότητα της ιστοσελίδας μας ώστε να είναι διαθέσιμη και η περιήγησή σας σε αυτή σταθερή και ασφαλής. Δεν ευθυνόμαστε όμως για τυχόν προσωρινές διακοπές ή διαταραχές της διαθεσιμότητας ή για τεχνικά σφάλματα. Σε κάθε περίπτωση, δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ζημία λόγω της μη διαθεσιμότητας της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών μας.

  1. Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης είναι δυνατόν να τροποποιούνται και οι ενδεχόμενες τροποποιήσεις αποκτούν ισχύ με τη δημοσίευσή τους στην παρούσα ιστοσελίδα. Η ημερομηνία τελευταίας τροποποίησης των όρων και προϋποθέσεων θα αναγράφεται σαφώς στην ιστοσελίδα μας. Η χρήση της ιστοσελίδας μας συνεπάγεται την αποδοχή από μέρους σας των όρων και προϋποθέσεων όπως κάθε φορά ισχύουν. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να ανατρέχετε συχνά στο παρόν πεδίο και να ενημερώνεστε για τους ισχύοντες όρους.

  1. Ισχύον Δίκαιο

Οι Όροι και Προϋποθέσεις της ιστοσελίδας μας διέπονται από την ελληνική νομοθεσία και τις ισχύουσες υπερεθνικές νομικές διατάξεις. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει αρμόδια καθίστανται τα Δικαστήρια Αθηνών.

  1. Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας: