Το ιστορικό ζαχαροπλαστείο βρίσκεται στο κέντρο της Παλαιάς Πόλης και αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρο το νησί.
Η ιστορία του ξεκινά το 1924, και έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα και περνά από γενιά σε γενιά. Τώρα πια η 3η γενιά της οικογένειας Δαφνή, παίρνοντας την σκυτάλη από τις προηγούμενες, συνεχίζει την παράδοση.
Χρησιμοποιώντας τις ίδιες συνταγές παρασκευάζει Κερκυραϊκά παραδοσιακά προϊόντα, όπως το κουμ – κουάτ, το μαντολάτο και τις μάντολες, ενώ παράλληλα καινοτομεί με το μοναδικό σπιτικό παγωτό που παρασκευάζεται με κερκυραϊκό γάλα σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων με πιο αντιπροσωπευτικές το κουμ – κουάτ και την εποχιακή αγριοφράουλα.
Επίσης φημίζεται για τα γλυκά του, όπως το μοναδικό μιλφέιγ με μαρμελάδα αγριοφράουλας.
Αμυγδαλωτά με μαστίχα Χίου
Αμυγδαλωτά ροζέδες
Αμυγδαλωτά πορτοκαλιού
Τούρτα αμυγδάλου
Τούρτα Red Velvet
Τούρτα Μους σοκολάτα γάλακτος
Banoffee
Τάρτα λεμόνι
Ζαχαροπλαστείο Κέρκυρα
Ο Παπαγιώργης από το 1924